Riverin seniorit kokoontuivat talviharjoitteluhallilla

Riverin seniorit kokoontuivat talviharjoitteluhallilla

Riverin seniorit kokoontuivat runsaslukuisena Tampereen Messukylässä sijaitsevalla talviharjoitteluhallilla. Tampereen Talviharjoitteluhallia pidetään Suomen parhaana sisäharjoittelupaikkana, missä puitteet ovat todellakin viihtyisät ja monipuoliset sisäharjoitteluun.

Paikan ”isäntä ” golfpro Jouni Laine esitteli tiloja ja kertoi paikan toiminnasta. Jouni heitti myös haasteen, että jokainen seniorigolfari pelaisi vähintäänkin yhden kierroksen golfin vasta-aloittaneen pelaajan kanssa, tällä tavalla saisimme rohkaistua uusia pelaajia, etenkin alkeiskurssin suorittaneita paremmin pelikentälle.

Senioritoimikunnan puheenjohtaja kertoi tulevan kauden suunnitelmista mm. golfretkien osalta, joita on luvassa useampiakin kauden mittaan.

Riverin golfpro Juha Pentikäinen kertoi senioreiden valmennustoiminnasta kauden aikana, mikä käynnistyi opetusryhmien muodostamisella.

Lisätietoja opetustoiminnasta Juhalta puh. 040-5115423 tai juha.pentikainen@nrg.fi. Riverin senioreita talviharjoittelun aloituspalaverissa.

Omaehtoinen harjoittelu Tampereen Golfhallilla Nokia River Golfin senioreille on varattu harjoitusvuoro tiistaisin 10.30 – 12.00. Käytössä ovat mattopaikat 1-5 alhaalla ja paikat 11-15 ylätasanteella. Kertamaksu on 3 euroa, mikä sisältää harjoitusvuoron.

Toki harjoittelu muinakin aikoina on mahdollista. Ennen kello 15 hinta on 5 euroa 45 minuuttia. Kymppikortti 10 x 45 minuuttia kustantaa 45 euroa.

Pallot eivät sisälly mattopaikkojen vuokraan, vaan ne tulee lunastaa erikseen. Pallokorin hinta 2 euroa. Lue lisää www.golftampere.fi.

Kuvassa vasemmalta senioritoimikunnan puheenjohtaja Jaakko Horttanainen, golfhallin hoitaja Atte Miikkulainen, golfpro

Harjoittelu Nokian golfaamolla Jäsentemme käytössä on myös Sport Coach golfsimulaattori Nokialla osoitteessa Pirkkalaistie 1. Paikka on avoinna joka päivä 8-22. Paikan tuntiveloitus arkisin klo 8-15 on 20 euroa henkilöltä. Kymppikortti 180 euroa / hlö. Muina aikoina 30 euroa tunti ja kymppikortti 270 euroa.

Kymppikorttitarjous Riverin senioreille arkisin ennen kello 15 on 150 euroa!

Lisätietoja Juhalta puh. 040-5115423 tai juha.pentikainen@nrg.fi. Lue lisää www.golfaamo.fi.

Kategoriassa Uutiset