Riverin junnut Ruotsissa

Riverin junnut Ruotsissa

Veera Väkiparta ja Jonni Mäkinen kävivät mittaamassa taitojaan Scandic tourin finaalissa 27.8.2011 Tukholmassa. Kaksikko voitti ScandicTourin osakilpailussa omat sarjansa Nokia River Golfissa 2.7.2011.

Finaali pelattiin Tukholman lähellä sijaitsevalla Eurooppa Touriltakin tutulla Bro Hof Slotin kentällä. Scandic oli antanut kilpailumatkan järjestelyt Golfpisteen hoitoon ja ne sujuivat todella loistavasti. Kilpailu vaativalla kentällä ei tuottanut odotettua voittoa, mutta kokemus oli kaikille varmasti mieleenpainuva. Lopputuloksissa Veera oli jaetulla toisella sijalla 30 pisteellä ja Jonni 6. 27 pisteellä.

Kaikkiaan kokemus oli todella hieno, sillä kenttähän oli aivan uskomattoman upea ja loistokunnossa. Huoltajat Jampe ja Jupo viihtyivät myös matkalla loistavasti, pelaten myös molemmat Bro Hofin kentät. Jampe Väkiparta voitti sunnuntaina Castle Coursella pelatun Scandic Invitational lisäkilpailun tuloksella 39 pistettä ja brutto 79. Kannattaa käydä pelaamassa kyseiset kentät, antaa vähän perspektiiviä mitä on pelata masters kentällä. Hyvää syksyä kaikille riveriläisille!

Jupo Mäkinen

Jonni ja Veera Bro Hoffin upeissa maisemissa.

Kategoriassa Uutiset