Riverillä vahva edustus SGL:n Gloria LadyCupin finaalissa

Riverillä vahva edustus SGL:n Gloria LadyCupin finaalissa

Suomen Golfliiton järjestämän Gloria LadyCupin esikuvana on Ryder Cup -joukkuekilpailu. Gloria Lady Cupissa vastakkain asettuvat tänä vuonna Itä-Suomen ja Länsi-Suomen joukkueet. Joukkueiden osallistujat on valittu karsintakilpailujen scratch-tulosten perusteella kesän aikana. Vuoden 2013 Gloria LadyCup finaali pelataan Viipuri Golfissa Lappeenrannassa 9.-10.8.

Finaalissa kilpailumuotona on tasoitukseton reikäpeli, 1. päivänä pelimuotona on Foursome ja 2. päivänä Four Ball Best Ball. Tavoitteena on järjestää aikuisten 20 vuotta täyttäneiden amatöörinaisten joukkuegolfin huipputapahtuma. Samalla halutaan myös innostaa naisgolfareita pelaamaan reikäpeliä.

Joukkueeseen on koottu 20 jäsentä siten, että kustakin neljästä karsintakisasta mukaan on päässyt 3 parasta pelaajaa. Myös River Rose for Ladies -kisa oli tänä vuonna yksi Gloria LadyCupin karsintakisa. Lisäksi MID- ja seniorinaisten valtakunnallisista kisoista valittiin mukaan kummastakin 2 parasta pelaajaa. Kapteeni on lisäksi täydentänyt joukkuetta villeillä korteilla oman valintansa mukaan karsintakisoihin osallistuneiden joukosta. Länsi-Suomen joukkueeseen valittiin peräti kuusi pelaajaa NRG:stä. Länsi-Suomen joukkueen kapteenina on Merja Iiskola NGK:sta ja joukkueeseen valittiin seuraavat pelaajat:

. Sini-Päivi Aaltonen NRG
. Sanna Ake-Litmanen AGN
. Titta-Liina Gustafsson NRG
. Eeppo Haukka TaG
. Maikki Holm PGC
. Gitta Kauppi SHG
. Ilona Kauppinen NRG
. Anna Lindqvist AGN
. Tina-Maria Lehto PGC
. Anna-Maria Lehtonen PGC
. Maarit Lepomäki POGK
. Kati Myllymäki NRG
. Marika Mäkelä LoG
. Sirkku Perttilä PGC
. Asta Peltoniemi NGK
. Jetta Pilvi VGC
. Sini Salmivaara EGS
. Maarit Salomaa NRG
. Mirja Stolt HGCC
. Elina Viinikka NRG

Onnea koko joukkueelle ensi viikonlopun finaaliin Viipuri Golfiin!

Lisätietoja Gloria LadyCupista voit lukea tästä.

Kategoriassa Uutiset