Pelioikeuksien 2013 ilmoittaminen NexGolfin kautta

Pelioikeuksien 2013 ilmoittaminen NexGolfin kautta

Näin alkuvuodesta on aika taas muistuttaa osakkeenomistajia ilmoittamaan pelioikeuksiensa käyttäjistä kuluvalle golfkaudelle. Ilmoittaminen on mahdollista NexGolfin kautta tai sähköpostilla toimisto@nrg.fi.

Jäsenet, jotka omistavat A, B- ja C-osakkeen voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään. Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun muun NRG:n jäsenen pelioikeutensa käyttäjäksi. Pelioikeus tulee tällöin välittömästi käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.

1) Kirjaudu NexGolfiin http://www.nexgolf.fi/nrg omilla tunnuksillasi. (Jos et tiedä jäsen/asiakasnumeroasi, tiedustele sitä toimistolta, toimisto@nrg.fi). 2) Kun olet kirjautunut sisään, valitse kohta ”Omat osakkeet” http://www.nrg.fi/images/omat osakkeet.bmp

3) Klikkaa osakenumeroa (harmaalla tekstillä)

4) a) Jos käytät itse pelioikeutesi, paina nappia ”LISÄÄ ITSELLE”. b) Jos vuokraat pelioikeutesi jollekin toiselle jäsenelle, hae hänet joko jäsennumerolla, etunimellä tai sukunimellä. Valitse oikea henkilö esiin tulevasta listasta ja paina nappia ”LISÄÄ”.

5) Pelioikeus tulee tällöin välittömästi käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.

Yritysten omistamien osakkeiden pelioikeuksien käytön ilmoittaminen ei ole mahdollista tätä kautta, koska yritykset eivät ole seuran jäsenrekisterissä. Ilmoituksen pelioikeuden käyttäjistä voi tässä tapauksessa tehdä kirjallisesti sähköpostilla toimisto@nrg.fi.

Kategoriassa Uutiset