Onnistunut FJT – nöyrä kiitos kaikille

Onnistunut FJT – nöyrä kiitos kaikille

Hyvät golfin ystävät,
Kaikkiaan n. 80 hengen Riveriläisen työntekijän ja vapaaehtoisen joukko osoitti, että meidän kenttä ja toiminta mahdollistavat kansainvälisen kilpailun järjestämisen.
On aika lausua nöyrä kiitos Teille kaikille vapaaehtoisille ja seuran työntekijöille, jotka teitte mahdolliseksi onnistuneet FJT 2 – kilpailut. Teidän panos on vertaansa vailla. Te teitte mahdolliseksi tulospalvelu 3:n väylän välein, pelaajien auttamisen forecaddeinä ja aputuomareina. Poikien kilpailun lopussa tulospalvelu toimi jo jokaiselta väylältä. Näin ei todellakaan aina ole. Lisäksi Nurmikkotieteen tohtori Teemu ja koko kenttähenkilökunta oli hieronut kentän kansainvälisen tason edellyttämään kuntoon säästämättä työtuntejaan. Tanskalaiset vieraamme ja Golfliiton edustajat, sekä kilpailijat ja heidän taustansa kehuivat kentän kuntoa ja järjestelyjä kilpaa ilman turhaa vieraanvaraisuutta.
Näillä toimilla saavutimme uskomattoman toteutuksen, koska tiistai aamuna laaditun aikataulun mukaan kilpailun viimeisen putin pitäisi olla kupissa keskiviikkona klo 20:23. Viimeinen putti upposi klo 20:22,35. Te kaikki teitte toiminnallanne tuon mahdolliseksi.
Lisäksi haluan kiittää henkilökuntaa Minnaa, Erkkiä ja muuta toimiston väkeä uurastuksesta kilpailujen aikana. Järjestelyissä mukana olleet tekivät pitkää päivää sunnuntaiaamusta keskiviikkoiltaan.
Täysin oma lukunsa oli Ikäheimon Ollin panos kuvausryhmineen. Youtubessa on katsottu videoita 13.6 mennessä yli 2 800 kertaa ja harvoin FJT – kilpailu ylittää YLE:n uutiskynnyksen. Olli on mahtava jätkä.
Lopuksi vielä Erkin sanoin, että onneksi paikalla oli paras liiton mies Eero. Se on totta. Eeron positiivisuus heijastui koko kisaorganisaatioon sunnuntaista keskiviikkoon.
Suuret kiitokset koko junioritoimikunnan puolesta ja hyvää golfkesää kaikille,
Tommi Jalkanen
NRG Junioritmk pj.

Kategoriassa Uutiset