NRG senioritoimikunnan kuulumisia

NRG senioritoimikunnan kuulumisia

Arvoisat Seniorit!

Nokia River Golfin vuoden 2013 senioritoiminta oli ennätyksellisen vilkasta. Aktiiviseen pelaamiseen osaltaan vaikuttivat koko kesän jatkuneet hyvät peli-ilmat sekä Jaakko Horttanaisen vetämän senioritoimikunnan vireä toiminta.

Vaikka vuosi 2014 on vasta alkamassa, aktiivisimmat meistä ovat jo talven aikana käyneet pro Juha Pentikäisen opissa. Talviharjoittelukausi avattiin virallisesti 7.1.2014 Messukylässä sijaitsevassa Golf Daddy talviharjoittelupaikassa. Jokaisella meistä on edelleen mahdollisuus saada Juhan opetusta ottamalla häneen yhteyttä puhelimitse 040511 5423 tai juha.pentikainen@nrg.fi.

Senioritoimikunnan tärkeimpiä tehtäviä ovat kausikilpailutoiminta, eri matkojen järjestäminen, yhteistyö eri seurojen ja liiton kanssa sekä erilaiset avustus- ja talkootyöt yhteisessä Riverin toiminnassa.

Vuoden 2014 senioritoimikuntaan kuuluvat lisäkseni Tuula Kankaanpää, Mervi Järvinen, Eija Myllymäki, Reijo Korpela, Kari Palo-Oja, Matti Horppu ja Harri Miettinen.

Senioritoimikunta päätti tammikuisessa kokouksessaan, että kilpailutoiminta jatkuu vuoden 2014 osalta sekä kevät- että syyskaudella järjestettävällä seitsemällä varsinaisella kilpailulla. Kustakin näistä lasketaan kullekin pelaajalle sekä kevät- että syyskaudella neljän parhaan pelin tulos lopulliseksi sijoitukseksi.

Suuri osa meistä senioripelaajista on normaalisti työelämässä mukana. Näillä ja muun pakollisen esteen omaavilla on mahdollisuus pelata viikkokisa myös iltapäivällä, kunhan ilmoitus- ja merkintäasiat ovat kunnossa.

Oleellinen muutos aiempaan on se, että tuloslaskenta laskee kustakin sarjasta myös lyöntipeli hcp-tulokset. Pistebogey ja scratch-sarjat jatkuvat entisessä muodossaan. Kunkin sarjan parhaat palkitaan kauden lopussa. Tarkoitus myös on, että joissakin kausikisoissa miesten lyöntipaikka on joko ns. punainen tai sininen tee. Tällä pyrimme ennakoimaan sitä todennäköistä muutosta, että uuden kentän valmistuttua poistuu naisten ja miesten teet ja siirrymme pelaamaan numeroituja metrimääräisiä kenttiä. Toivon, että muutoksilla saamme lisäväriä pelaamiseen. Pelaajille toimenpiteet eivät aiheuta harmia, koska tulospalvelu hoitaa tasoituksen mukaisen laskennan.

Vuoden 2014 pelikausi avataan Riverillä maanantaina 5.5.2014 pelattavalla pari scramblella, jossa kullakin väylällä pelaa kolme paria. Mikäli kokeilu on onnistunut, voimme hyödyntää sitä jatkossa siten, että erityyppisissä yhteislähtökisoissa saamme mahtumaan suuremman määrän pelaajia kentälle. Kesätauolla pelaamme Kartanolla kaksi yhdeksänreikäistä smile-kisaa yhteislähdöllä valitsemamme kaverin kanssa. Toivon, että pari scramble ja best ball-tyyppisiin peleihin osallistuu myös sellaisia pelaajia, joille joko fyysisistä tai muista syistä pidempi kierros ei ole mahdollinen.

Varsinaisen kausikilpailun päätyttyä järjestämme eri teemoilla smile-kisoja niin pitkään kuin säätila sen sallii.

Kausikilpailutoimintaa koskeva päivitetty lista tulee nähtäville Riverin nettisivuille maaliskuun aikana.

Kauden 2014 seniorimatkojen osalta alustavia keskusteluja ja yhteydenottoja on tehty. Heti kun asiat etenevät, tulen niistä tiedottamaan.

Yhteistyötä varsinkin eri pirkanmaan seurojen välillä kehitetään siihen suuntaan, että meillä olisi jossakin vaiheessa vastavuoroisuusperiaatteella mahdollisuus pelata joku tai joitakin kausikisoja toisilla kentillä.

Senioritoimikunta päätti, että senioritoiminnassa otetaan käytäntö, jossa senioritoimikunnan tietoon joko peli- tai talvikaudella tulleen pelaajan kuolemantapauksen johdosta vietetään henkilöä muistava hiljainen hetki yhteisissä kauden avaus- ja päätöskisoissa.

Toivon, että meiltä senioreilta löytyy Riverin henkeä, kun seuran taholta meitä pyydetään osallistumaan erilaisiin vapaaehtoistoimintoihin.

Terveisin,

Jorma Koskelainen, senioritoimikunnan puheenjohtaja

jorma.koskelainen@hotmail.com
puh. 050552 6111

Kategoriassa Uutiset