NRG Senioreiden toiminnasta 2014 sekä tulevasta toiminnasta 2015

NRG Senioreiden toiminnasta 2014 sekä tulevasta toiminnasta 2015

Arvoisat seniorit,

Vuoden 2014 kilpailutoiminta alkoi 5.5.2014 ja päättyi 6.10.2014 pelattuihin smile-kisoihin.

Senioreiden peliaktiivisuus on entisestään lisääntynyt. Tästä osoituksena on se, että varsinaisia kausikilpailusuorituksia oli 1053. Lisäystä vuodesta 2013 141 kilpailusuoritusta.

Kilpailusuoristusten määrän kasvu aiheutti sen, että Kartano-kentällä pelattuihin kausikilpailuihin ei ollut tilaa kaikille pelaajille. Tästä syystä on päätetty, että kaikki vuoden 2015 neljätoista kausikilpailua pelataan River-kentällä pääsääntöisesti maanantaisin. Mikäli erityistä tarvetta on siirtää peli tiistaiksi, siitä tullaan hyvissä ajoin ilmoittamaan.

Vuoden 2014 pelikauden sarjojensa voittajia olivat: Naiset N50 pistebogey Marjo Unkila, naiset N50 lyöntipeli hcp Riitta Mattinen, miehet M55 pistebogey Taavi Kirves, miehet lyöntipeli M55 Taavi Kirves, miehet M70 pistebogey Erkki Ripatti ja miehet lyöntipeli hcp M70 Erkki Ripatti. Naisten SCR sarjan voitti Eeva Suominen ja miesten vastaavan sarjan Taavi Kirves.

Uutena ja hyvän suosion saaneena pelimuotona tulleen reikäpelimestaruuden naisten sarjan voittajana oli Marja Valkama ja miesten Taavi Kirves.

Riverin mestaruuskisojen seniorisarjojen voittajat olivat: Sini-Päivi Aaltonen, Eeva Suominen, Pertti Leppäkoski, Jorma Valkama, Jaakko Horttanainen ja Erkki Ripatti.

Riverillä pelatun seniorimestaruuskisojen sarjojensa riveriläiset voittajat olivat: Sari Leppäkoski, Marja Valkama ja Taavi Kirves.

Laukaan Peurungassa pelatussa Suomen Golfsenioreiden mestaruuskilpailuissa sarjansa M75 voitti Erkki Ripatti. Joukkuekisassa joukkueella Erkki Ripatti, Jaakko Horttanainen ja Jussi Avellan riveriläiset olivat toisina.

Vielä onnistumisesta ja tavoitteena meille kaikille on todettava Erkki Ripatin suoritus, jossa hän Riverillä keltaisilta pelaten teki lyöntituloksen, joka alittaa hänen oman ikänsä. Tähän suoritukseen ei kovin moni suomalainen golfseniori ole pystynyt.

Vuoden 2015 kilpailullinen senioritoiminta aloitetaan 4.5.2015 Riverillä pelattavalla pari scrample kisalla. Ensimmäinen varsinainen kausikisa pelataan 18.5.2015.

Kausi jatkuu pientä kesätaukoa lukuun ottamatta niin, että päätöskilpailu on 14.9.2015.

Riverillä 15.6.2015 pelatun kausikilpailun yhteydessä valitaan osallistujat reikäpelimestaruuskisaan.

Kesätauolla 13.7.2015 pelattavassa pari scrample kisassa arvotaan ennen lähtöä niin pelikaveri kuin myös lähtöpaikka.

Palkintojen jakoon päättyvissä erikoiskisoissa on tarkoitus pääsääntöisesti nauttia myös yhteinen lounas.

Toivon, että käytämme aktiivisesti uuden ravintolayrittäjän palveluja hyväksemme.

Perustellun aloitteen pohjalta senioritoimikunta päätti, että kaudella 2015 pelataan uusi sarja N70.

Kussakin sarjassa tulokset lasketaan bistebogeyna. Lisäksi niin miehille kuin naisellekin on kummallekin yksi tasoitukseton lyöntipelisarja. Miesten tasoituksettomaan lyöntipelitulokseen lasketaan vain keltaiselta lyöntipaikalta suoritetut pelikierrokset.

Tarkemmat pelikautta koskevat tiedot klubisihteerimme Minna tulee päivittämään kevään mittaan Riverin sivuille.

Vuoden 2014 aikana seniorit tekivät kolme pelimatkaa: Keväällä olimme Virossa, kesällä keski-Suomessa ja syksyllä Himoksella. Bussi oli kullakin kerralla täynnä.

Pyrkimys on vuoden 2015 osalta toimia yhtä aktiivisesti.

Ensimmäisestä Viroon suuntautuvasta matkasta on ollut jo tiedote Riverin sivuilla.

Alustavasti matkalle on ilmoittautunut jo 23 lähtijää. Matkalle otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka alkaa 12.5.2015.

Matkasta tullaan vielä ilmoittamaan Riverin sivulla.

Matkalle voi ilmoittautua allekirjoittaneelle.

Hyvää pelikautta vuodelle 2015 toivottaa,

Jorma Koskelainen

senioritoimikunnan puheenjohtaja

jorma.koskelainen@hotmail.com

Kategoriassa Uutiset