NRG Midit vastaan seniorit kamppailu käytiin 22.7.

NRG Midit vastaan seniorit kamppailu käytiin 22.7.

NRG:n MIDit ja Seniorit kisailivat hyvässä säässä toisiaan vastaan perjantaina 22.7.2011 Ryder- Cup hengessä. Miesten MID- pelaajien kapteeniksi oli alkukauden esitysten perusteella pelannut Harri Rasimus. Hänen joukkueessaan pelasit Kari Viitanen, Matti Kulmala, Kimmo Välimäki, Jiri Järventausta, Jarmo Väkiparta, Tommi Jalkanen ja Vesa Karonen.

Vastaavasti Senioreiden kapteeni Kari Palo-oja oli valinnut seuraavat pelaajat joukkueeseen: Hannu Helin, Kauno Mäkelä, Jaakko Horttanainen, Taavi Kirves, Martti Jalkanen, Martti Pulliainen, Seppo Järvinen ja Jussi Avellan.

Kilpailun ideana oli pelata ns. Ryder- Cup säännöillä reikäpeliä. Miesten kesken pelattiin FourSome, FourBall, Singel HCP ja Singel SCR. Joukkuepelit menivät puhtaasti 2-0 MID- pelaajille. Yksilö puolella Kulmalan Matti ja Välimäen Kimmo pitivät pintansa ja voittivat vastustajansa. Näin peli oli jo 4-0. Vastaavasti Jalkasen perheessä käytiin odotettu paikallisottelu Martin ja Tommin välillä Singel HCP pelissä. Tämä pelipari johti siihen, että Tommi alkoi syyttää isäänsä lapsen kiusaamisesta. Peli Martille jo 15 väylän viheriöllä 4/3. Ehkä kilpailun yllättävin tulos oli se, että kapteeni Rasimus otti kuokkaan Pulliaisen Martilta samoin 4/3. Lopputulos oli kuitenkin MID- pelaajille 4-2 ja ”poika” pysyi nuoremmilla.

Tänä vuonna myös naiset tulivat peleihin mukaan. MID- naisilla kapteenina oli Maarit Salomaa, jonka joukkueessa lisäksi pelasivat Ilona Kauppinen, Miia Tanttinen-Mäkelä, Elina Viinikka, Sanna Karonen ja Titta-Liina Gustafsson. Seniori- naisten joukkueen kapteeni oli Raila Koskelainen. Hänen joukkueessa pelasivat: Marjo Unkila, Pirjo Nikander, Tuula Rinne-Palo-Oja, Marja Valkama ja Eeva Suominen.

Joukkuepelit menivät MID-pelaajille 2-0, kun Elina ja Sanna voittivat oman Fourball pelinsä ja Miia ja Ilona voittivat Greensome pelin. Vastaavasti Titta-Liina ja kapteeni Salomaa joutuivat toteamaan seniori- naiset paremmakseen. Näin tilanne oli naisten puolella pisteissä tasan 2-2. Koska naiset pelasivat ensimmäistä kertaa, niin jouduttiin järjestämään uusinta. Uusinta toteutettiin pelaaja pelaajaa vastaan Kartanon 1. reiällä. Pelimuotona oli SCR. Vasta neljännessä uusintaparissa saatiin ratkaisu seniori- naisten hyväksi. Näin kannu on ainakin seuraavan vuoden kokeneiden naisten hallussa.

MID- työryhmän puolesta haluan kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita ja ensi vuonna kisaillaan taas samoissa merkeissä. Kiitos!

Vesa Karonen

Kategoriassa Uutiset