NRG MID-pelaajien kausi 2012 käynnistymässä

NRG MID-pelaajien kausi 2012 käynnistymässä

Jälleen on saatu uusi golfkausi 2012 alulle ja myös NRG MID toiminta on käynnistymässä. NRG MID-toiminta jatkuu melko samoilla linjoilla ja toimintamalleilla kuin viime vuonnakin.

Kauden 2012 MID-osakilpailuihin saavat osallistua NRG:n jäsenet, jotka tänä vuonna täyttävät 35 vuotta tai enemmän. Pelimuotona kilpailuissa on lyöntipeli SCR, Miehet Valkoinen Tee, Naiset Sininen Tee.

Seitsemän (7) kilpailun kalenteri, säännöt + muut tarvittavat infot löytyvät seuran nettisivuilta. Käykää tutustumassa sivustoon tästä. Nettisivut MID:ien osalta tullaan päivittämään ihan lähipäivinä jälleen uuteen muotoon.

Yhtenä uutena asiana on tullut se, että seuran mestaruuskisoissa pelataan samalla MID- mestaruudesta sekä naisissa että miehissä. Tämä ei kuitenkaan aiheuta mitään uutta käytännön tasolla. Pelioikeus on niillä MID- pelaajilla, jotka ovat suorittaneet kausimaksun 30,00 euroa MID- työryhmälle.

Kauden ensimmäinen kilpailupäivä on keskiviikko 30.5.2012. Sitä ennen tulee vielä tarkempi kertaus mm. ilmoittautumisesta, maksuista yms. toimintaan liittyvistä seikoista.

Lisäksi MID- pelaajien kriteerien omaaville tullaan lähettämään sähköpostia ja tekstiviestejä, joten päivittäkää tietonne klubille. Näin pysytte ajan tasalla toiminnassa.

Hyvää MID-kesää 2012!

Toivottaa, Vesa Karonen Nokia River Golfin MID-työryhmän vetäjä.

P.s. Jos joillain on epäselvyyttä joistakin asioista MID- toimintaan liittyen, niin ystävällisesti ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen karoves@jippii.fi, kiitos.

Kategoriassa Uutiset