NRG MID-kisakausi käynnistymässä

NRG MID-kisakausi käynnistymässä

NRG MID TIEDOTE 2015

Golfkausi 2015 on jo täydessä vauhdissa ja on aika suunnata ajatukset jo tulevaan NRG MID Touriin. Tourilla tullaan viime vuotiseen tapaan pelaamaan 9 osakilpailua. Viime vuoteen verrattuna MID 7 pelataan seuran mestaruuskisojen yhteydessä ja sieltä paras kierrostulos otetaan huomioon NRG MID kisoissa. Miesten tee on valkoinen ja naisilla sininen. Eli olkaa tarkkoja asian suhteen.

Tourin voittaa se, jolla on 4 kisasta vähiten lyöntejä. Kisoihin voi ilmoittautua omilla tunnuksilla netissä. Pelaaja voi varata NexGolfin kautta peliajan normaalin ajanvarauksen mukaan tai soittamalla klubille. Kilpailukalenterissa oleva ns. kisapäivä toteutetaan kuitenkin samalla tavalla kuin ennenkin, eli pelaajalla on koko päivä aikaa suorittaa pelikierros. Kuitenkin siten, että se on suoritettu ns. kisapäivänä. Kierroksen jälkeen kortit palautetaan asianmukaisesti täytettynä Caddiemastereille. Mikäli kierros loppuu niin myöhään, että caddiemastereiden toimisto on jo kiinni, niin kortit jätetään klubirakennuksen takana olevaan postilaatikkoon.

Palautetut kortit otetaan vain huomioon tuloksissa. Lisäksi mainittakoon sellainen seikka joita on tullut esille, että jos ilmoittautuu kilpailuun, niin kortti on palautettava vaikka lyöntitulosta ei olisi tullutkaan. Kortit säilytetään koko kaudelta jokaiselta kisakierrokselta kauden lopussa tapahtuvaa arvontaa varten. Kilpailijan mentäessä kauden ensimmäiseen kilpailuun, niin samalla hän suorittaa caddiemastereille käteisellä kausimaksun 45,00 €.

Jos ukkonen tai joku muu mullistava luonnonilmiö pakottaa keskeyttämään kilpailun eikä pelaaja pysty jatkamaan samana päivänä (2 tunnin aikaraja) niin seuraavana päivänä jatketaan siitä mihin edellisenä päivänä on jäänyt. Jos siis tällaisia tilanteita tulee, niin voi ottaa yhteyttä Kari Viitaseen. Kari toimii kuluvalla kaudella kilpailujen tuomarina sekä vastaa pisteiden laskemisesta. Karin tavoittaa numerosta 040- 7485930.

Seuran nettisivuille päivitetään kilpailukalenteri ym. tietoa MID- toiminnasta. Jokainen voi siellä käydä tutustumassa. Kausi avataan kuitenkin torstaina 28.5.2015. Tässä on muutamia seikkoja, joita haluan tuoda esiin:

– NRG MID- työryhmään kuuluvat kaudella 2015 Vesa Karonen, Kari Viitanen, Tommi Gustafsson ja Ilona Kauppinen. Työryhmällä on oikeus määrätä rinnakkaispelipäivä, jos on erittäin painavat syyt.

– Kilpailu on tarkoitettu niille NRG:n mies ja nais- jäsenille, jotka tänä vuonna 2015 ovat jo täyttäneet tai täyttävät 30 vuotta / enemmän. Pelimuotona on tuttuun tapaan SCR. Miehet pelaavat valkoisilta ja naiset sinisiltä. Mainittakoon, että myös senioreilla on oikeus pelata MID- touria. → ELI HUOMIOIKAA ALENNETTU IKÄ. Olemme päättäneet olla Riverissä edelläkävijöinä ja työryhmä on yksimielisesti ollut muutoksen kannalla. Toimintamme on kuitenkin seuran sisäistä, joten voimme toimia jo kansainvälisellä tavalla. Seuraavassa EGA:n ilmoitus asiasta:

European Golf Association päätti vuosikokouksessaan laskea midiläisten ikärajan 30 ikävuoteen. Päätös koskee kaikkia EGA:n alaisia kilpailuja, kuten esimerkiksi miesten avoimia Euroopan mestaruuskilpailuja, jotka pelataan tänä vuonna Saksan Dusseldorfissa.

Suomen Mid Tourilla ikäraja tulee vielä pysymään 35 ikävuodessa ainakin kaudella 2015. Ikärajasta päätetään Mid Tourin vuosikokouksessa, johon tulee midiläisille erillinen kokouskutsu.

– Mainittakoon, että NRG Ranking muodostuu ikärajan alentamisesta ihan normaalisti. Silloin kun pelaajia valitaan seuraotteluihin (Pirkanmaa, MID vs, Seniorit tai muihin seuran ulkopuolisiin kilpailuihin, niin ikäraja on 35- vuotta). Lisäksi tuttuun tapaan neljännen kisan jälkeen tarkastellaan NRG- ranking listaa, josta muodostuu joukkue Senioreita vastaan pelattavaan Ryder- Cup henkiseen otteluun myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

– Pirkanmaan MIDien seuraottelun ajankohta ilmoitetaan heti, kun se on tiedossa.

– Työryhmä on päättänyt, että kausimaksu pysyy samana eli 45,00 euroa. Kausimaksuun sisältyy mm. tuloslaskenta ja palkintoja.

– Kokonais- ranking tilanteeseen lasketaan vain ne, jotka ovat maksaneet MID- kausimaksun.

– SHOOTOUT- kilpailu pelataan viime vuotiseen malliin kartanolla.

– Kesällä toteutetaan midien saunailta, jos osallistujia onvähintään 15. Mahdollinen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Mahdollinen kauden päätöstilaisuuden ajankohta / paikka ilmoitetaan myöhemmin.

– NYT KAIKKI JO MUKANA OLLEET SEKÄ UUDET PELAAJAT ROHKEASTI MUKAAN NRG MID- TOIMINTAAN KAUDELLE 2015

– Uutena asiana edellisiin vuosiin, niin JOKAISEN NRG MID OSAKILPAILUN VOITTAJA (miehet / naiset) SAA PALKINNON.

Hyvää MID-kautta 2015 toivottaa,

Vesa Karonen
NRG MID-työryhmän jäsen

Kategoriassa Uutiset