NRG MID-kausi saatu päätökseen

NRG MID-kausi saatu päätökseen

NRG MID-kauden 2011 päätöstilaisuus on pidetty ja palkinnot kuluneesta kaudesta jaettu. Miesten sarjan 2011 voitti Jiri Järventausta ja naisten sarjan Maarit Salomaa. Lopulliset tulokset ovat luettavissa seuramme nettisivuilta. Päätöstilaisuudessa suoritettiin palkintojenjaon lisäksi arvonta kaikkien korttien jättäneiden kesken. Lisäksi päätöstilaisuudessa suoritettiin arvonta kaikkien korttien jättäneiden kesken, missä pääpalkintona oli 300 euron lahjakortti klubimme Pro Shoppiin. Arvonnan voitti Jaakko Hilska.

Päätöstilaisuudessa keskusteltiin menneestä kaudesta ja hieman tulevastakin. Pääasiallisesti jatkamme toimintaa samalla toimintaperiaatteella. Kilpailukalenteri muodostetaan kevään 2012 aikana, jossa tuttuun tapaan tulee olemaan 7 osakilpailua.

MID vs. SENIORIT tullaan jälleen pelaamaan ensi kaudellakin. Keskusteltiin myös siitä, että mahdollisimman moni osallistuisi Pirkanmaan Mid Touriin ja lisäksi valtakunnan Mid Touriin ensi kaudella, koska potentiaalisia pelaajia on olemassa. Myös naiset ovat lupautuneet lähteä pelaamaan valtakunnan tasolle.

MID- toimintaan toivotaan ensi kaudeksi lisää pelaajia. Huomioitavaa on, että mukaan pääsevät jo nekin pelaajat, jotka täyttävät 35 vuotta vuoden 2012 aikana. Päätöstilaisuudessa sovittiin, että jokainen tällä kaudella mukana ollut MID- pelaaja hoitaa vähintään yhden uuden pelaajan ensi kaudeksi mukaan toimintaan. Lisäksi sovittiin, että seuran mestaruuskisojen yhteydessä ns. kylkiäisinä pelataan NRG MID- mestaruudesta. Sarjoina ovat miehet ja naiset.

Tilaisuudessa keskusteltiin myös vuoden 2012 lokakuussa järjestettävästä MID:ien golfmatkasta Turkin Belekiin. Ajankohta on viikko 42. Matkan järjestäjinä toimivat seuramme MID-pelaaja, Matkapoikien toimitusjohtaja Ari Penttilä sekä MID- työryhmän vetäjä Vesa Karonen.

Haluan kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta ja muistakaa harjoitella talvella. Kelejä on vielä pelata, mutta lumen saavuttua Nokian Golfaamolla (Keilaamon rakennus) on mahdollisuus pelata korkeatasoista simulaattori golfia!

Syysterveisin,

Vesa Karonen, MID-työryhmän vetäjä.

Kategoriassa Uutiset