NRG MID-kausi loppusuoralla

NRG MID-kausi loppusuoralla

MID-pelaajien kilpailukausi 2012 alkaa pikkuhiljaa olemaan loppusuoralla. Vielä on yksi NRG MID kilpailu jäljellä tiistaina 4.9.2012. Kärjen tilanne miehissä ja naisissa on tiukka, joten nyt katsomaan nettisivuilta tilanne ja mukaan viimeiseen kilpailuun.

Mainittakoon, että Valtakunnan MID- karsinnat ovat 22.9.2012 Peuramaalla. MID- joukkue SM-kisat pelataan Muuramessa 15.-16.9.2012. Osallistutaanko kisoihin jos seuramme sinne asti pääsee?

Sitten jokainen miettii, että onko maksanut 30,00 euron kausimaksun käteisellä caddiemastereille. Eli ne pelaajat, jotka ovat tietoisesti ilmoittautuneet vähintään yhteenkin NRG MID- kilpailuun, ovat velvollisia maksamaan kausimaksun.

Kauden päätöspäivä on vielä auki, mutta siitä tullaan ilmoittamaan lähiaikoina.

Sitten jokainen voi miettiä, että mitä mahdollisia muutoksia voisi tehdä ensi kaudeksi vai jatketaanko samalla formaatilla. Esimerkiksi, onko tämä ns. valmis kilpailukalenteri hyvä systeemi vai jokin muu vaihtoehto. Päätös tehdään päätöstilaisuudessa, joten siihen mennessä ehdotuksia kehiin.

Lopuksi kiitokset Midiläisiltä caddiemastereille kuluneesta kaudesta ja tietenkin Mepille ja Heikille myös kuluneista vuosista. Mutta vielähän me nähdään.

Hyvää loppu kautta kaikille.

MID työryhmän puolesta, Vesa Karonen.

Kategoriassa Uutiset