NRG MID-kausi 2014 käynnistyy keskiviikkona 21.5.

NRG MID-kausi 2014 käynnistyy keskiviikkona 21.5.

NRG MID KAUDESTA 2014

Golfkausi 2014 on jo täydessä vauhdissa ja on aika suunnata ajatukset jo tulevaan NRG MID Touriin. Viime vuoteen poiketen tourilla tullaan pelaamaan 9 osakilpailua. Tourin voittaa se, jolla on 4 kisasta vähiten lyöntejä.

Kisoihin voi ilmoittautua omilla tunnuksilla netissä. Pelaaja voi varata NexGolfin kautta peliajan tai heti viikkoa ennen soittamalla klubille. Kilpailukalenterissa oleva ns. kisapäivä toteutetaan kuitenkin samalla tavalla kuin ennenkin, eli pelaajalla on koko päivä aikaa suorittaa pelikierros. Kuitenkin siten, että se on suoritettu ns. kisapäivänä.

Kierroksen jälkeen kortit palautetaan asianmukaisesti täytettynä Caddiemastereille. Mikäli kierros loppuu niin myöhään, että caddiemastereiden toimisto on jo kiinni, niin kortit jätetään klubirakennuksen takana olevaan postilaatikkoon. Palautetut kortit otetaan vain huomioon tuloksissa. Lisäksi mainittakoon sellainen seikka joita on tullut esille, että jos ilmoittautuu kilpailuun, niin kortti on palautettava vaikka lyöntitulosta ei olisi tullutkaan.

Kortit säilytetään koko kaudelta jokaiselta kisakierrokselta kauden lopussa tapahtuvaa arvontaa varten. Kilpailijan mentäessä kauden ensimmäiseen kilpailuun, niin samalla hän suorittaa caddiemastereille käteisellä kausimaksun 45,00 €. Eli huomioikaa, että kausimaksu on noussut viime vuodesta.

Jos ukkonen tai joku muu mullistava luonnonilmiö pakottaa keskeyttämään kilpailun eikä pelaaja pysty jatkamaan samana päivänä (2 tunnin aikaraja) niin seuraavana päivänä jatketaan siitä mihin edellisenä päivänä on jäänyt. Jos siis tällaisia tilanteita tulee, niin voi ottaa yhteyttä Kari Viitaseen. Kari toimii kuluvalla kaudella kilpailujen tuomarina sekä vastaa pisteiden laskemisesta. Karin tavoittaa numerosta 040- 7485930.

Seuran nettisivuille päivitetään kilpailukalenteri ym. tietoa MID- toiminnasta. Jokainen voi siellä käydä tutustumassa. Kausi avataan kuitenkin keskiviikkona 21.5.2014. Tässä on muutamia seikkoja, joita haluan tuoda esiin:

– NRG MID- työryhmään kuuluvat kaudella 2014 Vesa Karonen, Kari Viitanen, Tommi Gustafsson ja Ilona Kauppinen. Työryhmällä on oikeus määrätä rinnakkaispelipäivä, jos on erittäin painavat syyt.

– Kilpailu on tarkoitettu niille NRG:n mies ja nais- jäsenille, jotka tänä vuonna täyttävät 35 vuotta tai enemmän. Pelimuotona on tuttuun tapaan SCR. Miehet pelaavat valkoisilta ja naiset sinisiltä. Mainittakoon, että myös senioreilla on oikeus pelata MID- touria.

– Kauden neljännen kilpailun jälkeen pidetään NRG MID pelaajien kesken toivottu illanvietto. Lisäksi tuttuun tapaan neljännen kisan jälkeen tarkastellaan NRG- ranking listaa, josta muodostuu joukkue Senioreita vastaan pelattavaan Ryder- Cup henkiseen otteluun.

– Heinäkuussa 25. -26. päivinä pelataan Pirkanmaan MIDien kesken (miehet) seuraottelu Nokian River Golfissa. Tähän NRG:n joukkue muodostetaan ranking- tilanteen mukaan seuraavasti: 17.7. pelatun NRG MID 6:n jälkeen katsotaan kokonais ranking- tilannetta (NRG MID + Pirkanmaan MID ja valtakunta) ja sen hetkinen ykkönen on kapteeni ja vastaa joukkueen kasaamisesta. Tapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin lisää. Ja huom!!!!! à Kokonais- ranking tilanteeseen lasketaan vain ne, jotka ovat maksaneet MID- kausimaksun.

– Työryhmä on päättänyt nostaa kausimaksua 45,00 euroon. Kausimaksuun sisältyy mm. tuloslaskenta, ruokailun 4 kilpailun jälkeisessä illanvietossa ja palkintoja.

– Seuran mestaruuskisojen yhteydessä ratkaistaan myös kuka on seuran MID- mestari. Tähän ovat oikeutettuja ne, jotka ovat maksaneet kausimaksun.

– Kokonais- ranking tilanteeseen lasketaan vain ne, jotka ovat maksaneet MID- kausimaksun.

– SHOOTOUT- kilpailuun otetaan naisetkin mukaan, mikäli he saavat vähintään 10 pelaajaa mukaan

– NYT KAIKKI JO MUKANA OLLEET SEKÄ UUDET PELAAJAT ROHKEASTI MUKAAN NRG MID- TOIMINTAAN KAUDELLE 2014

Golfterveisin,

NRG MID-toimikunnan jäsen
Vesa Karonen

Kategoriassa Uutiset