NRG MID-kausi 2013 paketissa

NRG MID-kausi 2013 paketissa

Syksy on tullut ja on kauden yhteenvedon paikka myös NRG MID:ien osalta. Kauden päätöstilaisuuskin on pidetty ja siellä tehtyjä päätöksiä haluan tuoda esille. Ensinnäkin kiitos kaikille osallistujille, kun vierailitte Technical Sport Centerin tiloissa.

Ensi kaudella jatketaan toimintaa melko samanlaisella konseptilla. Kilpailujen määrää tullaan nostaa 7:stä 9:ään ja painopiste kilpailuissa siten, että heinäkuussa pelataan ainakin 3 kilpailua.

Edelleen 4 parasta tulosta huomioidaan kauden päätteeksi. Lisäksi perjantai otetaan myös mukaan pelipäiväksi suuren kysynnän takia. Kausimaksu päätettiin nostaa 45 euroon.

Shootout kilpailu miehillä sai positiivista palautetta ja se järjestetään myös ensi kaudella. Ja jos naiset saavat 10 pelaajaa kasaan, niin hekin pelaavat shootout kisan ensi kaudella. Lisäksi ensi vuoden syksyllä Pirkanmaan MIDien seuraottelu tullaan pelaamaan Nokialla ja sille pitää katsoa ajankohta kilpailukalenteriin. Tässä nyt jotain uudistuksia / muutoksia mitä tullaan tekemään.

Edelleen on kaikilla mahdollisuus antaa palautetta ja ehdotuksia toimintaan. Sitä tässä yksin voi välillä ”sokaistua” eikä muista kaikkea tai huomioi. Postia vaikka minulle suoraan osoitteeseen vesa.karonen@tsc.fi

Menestyjistäkin pitää tietenkin jotain mainita eli miesten sarjan 3 parasta olivat järjestyksessä Matti Kulmala, Pekka Palmunen ja Timo Pajunen. Onnittelut heille. Naisissa vastaavasti 3 parasta olivat Kati Myllymäki, Maarit Salomaa ja Ilona Kauppinen. Miesten Shootout kisan voitti Vesa Arjanmaa. MID:it pitivät pokaalinsa myös Senioreita vastaan käydyissä mittelöissä. Mestaruuskisoissa palkinnon pokkasi Kari Viitanen.

Kiitos kaikille pelaajille kuluneesta kaudesta ja hyvää syksyn jatkoa J

Terveisin,

MID työryhmän vetäjä
Vesa Karonen

Kategoriassa Uutiset