NRG jäsenille suunnattu ideakilpailu pelin nopeuteen ja sujuvuuteen liittyen vielä käynnissä

NRG jäsenille suunnattu ideakilpailu pelin nopeuteen ja sujuvuuteen liittyen vielä käynnissä

Nokia River Golf ry:n hallituksen koko jäsenistölle suunnattu ideakilpailu liittyen pelin nopeuttamiseen ja sujuvuuteen on vielä käynnissä.

Kilpailun tavoite Kilpailun tavoite on löytää keinoja pelin nopeuttamiseksi ja sujuvuuden lisäämiseksi. Ehdotuksia otetaan vastaan niin River- kuin Kartano-kenttäänkin liittyen.

Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla Nokia River Golf ry:n jäsenillä.

Kilpailuaika Kilpailuaika on 1.5.- 30.6.2011

Parhaiden ehdotusten palkitseminen ja palkintoraati Parhaat ehdotukset palkitaan. Ensimmäinen palkinto on 300 euron Pro Shop-lahjakortti. Toinen palkinto on 200 euron Pro Shop-lahjakortti ja kolmas palkinto on 100 euron Pro Shop-lahjakortti. Valinnan suorittaa NRG:n hallituksen nimeämä raati. Ehdotusten arvioinnissa painotetaan ehdotusten toteutuskelpoisuutta ja innovatiivisuutta sekä niiden ennakoitua vaikutusta pelin sujuvuuteen ja kentän pelattavuuteen.

Vastausten toimittaminen Kilpailuun on osallistuttava omalla nimellä. Myös ryhmässä voi osallistua kilpailuun. Kilpailuehdotukset tulee lähettää lähtöpostilla osoitteeseen toimisto@nrg.fi tai toimittaa ehdotukset kirjallisesti NRG:n toimistolle. Sähköpostilla toimitettavan ehdotuksen viestin otsikoksi on laitettava ”Kilpailu”. Kirjekuoressa toimitettavaan kilpailuehdotukseen on laitettava kuoreen tunnus ”Kilpailu”.

Tekijänoikeus Nokia River Golf ry:llä on oikeus toteuttaa ja edelleen kehittää sekä palkittuja että palkitsemattomia kilpailuehdotuksia haluamallaan tavalla.

Nokia River Golf ry
Hallitus

Kategoriassa Uutiset