Narukierros avaa naisten viikkopelit keskiviikkona

Narukierros avaa naisten viikkopelit keskiviikkona

Naisten viikkopelien pelimuodot ovat leikkimielisiä yksilö- tai joukkuekierroksia, joiden teema vaihtuu joka kerralla. Viikkopelikierroksilla ei ole osallistumismaksua ja niissä ei kisata, vaan pelataan yhdessä erilaisilla pelimuodoilla tarjoten vaihtelua harjoituskierroksille ja erilaisille kisatapahtumille.
Naisten viikkopelit käynnistyvät keskiviikkona 9 väylän narukierroksella klo 18. Pelaaja saa kierrokselle mukaan 1 metrin jokaista tasoituslyöntiä kohden – esimerkiksi 31:n slope-tasoituksella saa 15,5 metriä narua 9 reiän kierrokselle. Pelin aikana pelaaja saa parantaa pallonsa asemaa eli siirtää sitä lähemmäksi reikää, esteestä pois, rajojen ulkopuolelta sisäpuolelle, karheikosta kentälle tai reikään. Aina kun pelaaja siirtää palloaan, narusta leikataan siirretyn matkan verran pois. Pelaajalla ei ole pelissä muuta tasoitusta kuin naru ja pelaajan käyttämä lyöntimäärä on hänen pelituloksensa. Kierroksella otetaan huomioon täydet tasoitukset aina hcp 54:ään asti. Ota mukaan omat sakset tai veitsi narun leikkaamista varten. Narukierroksen tulos ei vaikuta tasoitukseen. Viikkopelien seuraava kierros pelataan ke 1.6. greensome-kierroksena Riverillä.
Ilmoittaudu mukaan viikkopeleihin toimistolle tai Nexgolfin kisa- ja tapahtumakalenterin kautta viimeistään maanantaina. Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Uutiset