Kilpailuihin osallistuvia pelaajia muistutetaan aktiivisesta tasoituksesta

Kilpailuihin osallistuvia pelaajia muistutetaan aktiivisesta tasoituksesta

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta muistuttaa kilpailuihin osallistuvia pelaajia varmistamaan näin kilpailukauden kynnyksellä, että pelaajan tasoitus on aktiivinen.

Kun pelaaja on jättänyt viime vuoden aikana neljä tuloskorttia, on tasoitus automaattisesti aktiivinen, jonka merkkinä ja vahvistuksena on pelaajan jäsenkorttiin merkitty tähti. Tasoitus pysyy aktiivisena ensi kaudella, kun tällä pelikaudella jättää neljä korttia.

Passiivisen tasoituksen omaava pelaaja saa tasoituksen aktiiviseksi hyvin helposti; hänen on palautettava kolme tasoituskelpoista tuloskorttia aktivoidakseen virallisen tasoituksensa.

Riverissä peruslähtökohta on se, että tasoituksellisiin kilpailuihin osallistuvilta pelaajilta edellytetään aktiivista tasoitusta. Toki kilpailuihin voi osallistua myös passiivisella tasoituksella, mutta tilanteessa, jossa tulos oikeuttaisi palkintosijaan, ei pelaajalle palkintoa kuitenkaan anneta.

Tällä hetkellä kumpikin kenttä, Kartano ja River, ovat tasoituskelpoisia. Vielä ehtii hyvin saada tasoituksen aktiiviseksi ennen ensimmäisiä kilpailuja.

Lopuksi muistutetaan vielä siitä, että pelaajat ovat itse vastuussa tasoituksestaan. Epäselvässä tapauksessa pelaajia pyydetään ottamaan yhteyttä toimistoon asian varmistamiseksi.

Kategoriassa Uutiset