Kenttämestari luottavaisin mielin kohti kevättä

Kenttämestari luottavaisin mielin kohti kevättä

Kenttä lepää tällä hetkellä paksun lumipeitteen alla alkutalven rankkojen pakkasten jälkeen, keräten voimia tulevaan kevääseen ja golfkauteen.

Kenttämestari Teemu Lehtimäki katsoo luottavaisin mielin tulevaa kevättä kohti. Tämän hetkinen vahva lumipeite on hyvä suoja lepäävälle nurmelle.

Väylähiekoitus suoritetaan jälleen kevättalvella. Hiekoituksen tarkoituksena on kasvuolosuhteiden parantaminen. Hiekoitus myös osaltaan nopeuttaa lumen sulamista väyliltä keväällä.

Keväällä kenttien auettua pelaajia odottaa muutama syksyllä tehty parannustyö. Kentän polkuja on kantattu ja mursketta lisätty, eritoten metsäväylillä ja Kartano-kentällä. Myös Kartano-kentän 8 väylän lyöntipaikat on uusittu.

Rangelle ajettu täytemaa mahdollistaa tulevaisuudessa sen, että rangen pituutta saadaan lisättyä.

Kenttämestari uskoo kenttien aukeavan suunnilleen viimevuotiseen malliin. Kahtena peräkkäisenä kautenahan Kartano-kenttä on avattu kumpanakin 8. 4. ensimmäisten kenttien joukossa.

”Nautitaan nyt täysillä loistavista talvikeleistä, eiköhän se aurinko ala jossain kohtaa sulattaa räystäitä ja herättelemään ruohoa”, Teemu Lehtimäki toteaa.

Nokia River Golfin kenttämestari Teemu Lehtimäki.

Kategoriassa Uutiset