Kentät Riverissä edelleen vilkkaassa käytössä

Kentät Riverissä edelleen vilkkaassa käytössä

Kalenterissa mennään jo lokakuun puoltaväliä ja molemmat kentät Riverissä ovat vielä vilkkaassa käytössä. Puolentoista viikon verran ovat yöpakkaset hieman pidätelleet aamun pelaajia mutta ennen puoltapäivää ollaan ruoho saatu auringon säteillä sulaksi ja pelit saatu startattua normaalisti käyntiin.

”Syksy näyttää jatkuvan poikkeuksellisen kuivana, joten kenttä on vuoden aikaan nähden hyvässä pelikunnossa”, toteaa kenttämestari Teemu Lehtimäki häneltä kenttien kunnosta kysyttäessä.

”Melkoinen huiske on käynyt tänäänkin 14. lokakuuta kentillä, yhteensä pelivarauksia tälle päivälle on 202, niistä 140 on oman seuran väkeä ja 62 vieraspelaajaa”, huikkaa klubisihteeri Minna Mäkinen ajanvarausruudun takaa.

Pelikierrosten kokonaismäärä Riverissä tälle kaudelle tätä kirjoittaessa on 53.289, joista vieraspelaajia 8.989. Kauden starteista Kartanolla on pelattu 22.065 ja Riverillä 31.224. Golfkausi tänä vuonna päästiin avaamaan huhtikuun 5. päivä.

Pelikautta jatketaan Riverissä niin pitkään kuin sääolosuhteen sen sallivat. Golftoimisto on avoinna päivittäin klo 10-17 ja Ravintola Bufferi palvelee asiakkaita päivittäin klo 10-16.

Tervetuloa Riveriin!

Syksyinen usva ei pelaajia 14.10. haitannut. Kentille keskiviikon aikana starttasi yhteensä parisataa iloista golfaria. Kuvassa 18r kierrosta starttaamassa vas. Rauno Pulli, Kai Laine, Erkki Perttu ja Kari Eloranta.

Ei se aurinko näin syksyllä ihan joka päivä näyttäydy usvan takaa.

Kategoriassa Uutiset