Kauden 2016 jäsenmaksut laskutetaan ensi viikolla -halutessasi saat laskun sähköisesti sähköpostiisi

Kauden 2016 jäsenmaksut laskutetaan ensi viikolla -halutessasi saat laskun sähköisesti sähköpostiisi

Kauden 2016 jäsenmaksulaskut lähtevät postiin ensi viikolla. NRG jäsenten on mahdollista valita haluaako ensi viikolla laskutettavat jäsenmaksulaskut perinteiseen tapaan postin kautta tai sitten sähköisesti omaan sähköpostiin.

Nyt onkin hyvä hetki käydä tarkistamassa omissa jäsentiedoissa, onko sähköinen laskutus kytkettynä päälle.

NexGolfin Jäsentiedoissa on Laskutustiedot -välilehdellä asetus ”Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti”, joka on oletuksena tilassa ”Ei”. Vastaava asetus on jäsenen omien tietojen muokkauksessa, josta siis jäsenet voivat itse kytkeä sähköisen laskutuksen käyttöönsä. Asetuksen asettamiseksi tilaan ”Kyllä” jäsenellä tulee olla kelvollinen sähköpostiosoite.

Sähköisesti lähtevistä laskuista lähtee laskun päivämäärällä sähköpostiviesti jäsenen sähköpostiosoitteeseen. Viestissä on ilmoitus uudesta laskusta ja linkki NexGolfiin. Linkki vie jäsenen NexGolfin kirjautumiseen, josta jäsen ohjataan onnistuneen kirjautumisen jälkeen omiin laskuihin, joissa uusi lasku näkyy. Jäsen voi halutessaan tulostaa laskun.

Kun lasku on maksettu, se siirtyy jäsenen laskuarkistoon. Jäsenen omissa laskuissa näkyvät vain sähköisen laskutuksen käyttöönoton jälkeen luodut laskut.

Nyt toivommekin jäsenten, jotka jatkossa tahtovat saada jäsenlaskut sähköisesti, päivittämään paikkansa pitävän sähköpostiosoitteen NexGolfin perustietoihin sekä asettamaan ”Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti” tilaan ”Kyllä”.

Kauden 2016 kausimaksut ja pelioikeuden vuokrat laskutetaan maaliskuussa 2016.

Kategoriassa Uutiset