Kartano-kenttä avattiin kauden 2015 peleille sunnuntaina 5.4.

Kartano-kenttä avattiin kauden 2015 peleille sunnuntaina 5.4.

”Kyllä tätä on taas odotettukin”, todettiin kuin yhdestä suusta Kartano-kentän ykköstiillä pääsiäisen sunnuntaina 5.4. Tämä päivä, 5.4. siis kirjattiin kauden 2015 viralliseksi kenttien avauspäiväksi Nokia River Golfissa. ”Siitä se sitten taas tehdas lähti pyörimään”, sanoi jo monena keväänä avauspäivän startterina toiminut Riverin pitkäaikainen valvoja Eino Honkanen.

Kartano-kentän avauspäivä oli poutainen ja kenttä oli vuoden aikaan nähden hyvässä kunnossa. ”Kyllä se nyt on pelattavan hyvässä kunnossa”, totesi kenttämestari Teemu Lehtimäki startterin kanssa seuratessa Kartano-kentän ensimmäisten peliryhmien avauslyöntejä. ”Ja mikä parasta, saatiin kenttä avattua jo näinkin aikaisin”, jatkaa Teemu.

Kartano-kentän avausryhmä iloisin mielin, vasemmalta Maija Halme, Pasi Halme, Niina Viitanen ja Petri Halme.

Iloinen miesryhmä starttaamassa käyntiin kautta 2015, vasemmalta Jarmo Väkiparta, Teemu Jääskeläinen, Jari Kalliomäki ja Ville Väkiparta.

Kartano-kentän ajanvaraus oli pelaajista täynnä läpi sunnuntaipäivän. Mikäs sen parempaa ulkoilua näin pääsiäisen aikaan.

Golfkauden 2015 avauksessa vas. Titta-Liina ja Tommi Gustafsson sekä Maarit ja Harri Salomaa.

Ravintola Bufferi pitää huolen siitä, että nälkä ei pelaajia yllätä. Bufferi avoinna päivittäin kentän ollessa avoinna klo 10-17.

Eli tästä eteenpäin pelit Kartano-kentällä jatkuvat päivittäin normaalisti ajanvarauksen kautta.

Tervetuloa nauttimaan kevään ulkoilusta Riveriin!

Kategoriassa Uutiset