Golfkentän laajennusurakka käynnistynyt

Golfkentän laajennusurakka käynnistynyt

Kenttälaajennuksen rakennustyö on käynnistynyt jopa parisen viikkoa etuajassa alun perin suunnitellusta aikataulusta. Laajennuksen on suunnitellut golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilander. Pääurakoitsijana toimii kokenut golfkenttärakentaja Griinmakers Oy Rauno Honkasen johdolla. Urakkasopimukseen sisältyy 11 kokonaan uuden väylän rakentaminen River Golf Oy:n omistamille vuosina 2005 ja 2006 hankituille noin 32 hehtaarin suuruisille maa-alueille, jotka sijaitsevat River-kentän väylän 2 länsipuolella.

Koko laajennuksen arvioitu valmistumis- ja avausaika on kauden 2015 loppupuolella. Urakan valmistuttua golfyhteisöllämme on käytössä 9+9+18 täysimittaisen golfväylän kokonaisuus sekä 4-reikäinen harjoituskenttä. Rakennustöiden eteneminen on suunniteltu siten, että se ei haittaa pelaamista rakentamisen aikana. Riverissä on koko rakennustyön ajan käytössä nykyiseen tapaan 18-reikäinen River-kenttä ja 9-reikäinen Kartano kenttä.

Jatkossakin säilyy 9 reiän pelimahdollisuus ajanvarauksella, valmistuttuaan jopa kahdella erillisellä 9 väylän kentällä, jotka yhdessä pelaten muodostavat 18 reiän kenttäkokonaisuuden.

Kenttälaajennus jo täydessä vauhdissa.

Kategoriassa Uutiset