Golfkentän laajennushanke etenee

Golfkentän laajennushanke etenee

Golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilanderin Riverille laatiman golfkentän laajennushanke etenee.

Laajennussuunnitelmat esiteltiin jäsenistölle 9.9. pidetyssä infotilaisuudessa, jonka jälkeen suunnitelmat ovat olleet nähtävillä seuran web-sivuilla.

Laajennushanke on jäsenkunnan piirissä otettu innostuneesti vastaan ja siitä saatu palaute suunnitelman osalta on ollut myönteistä. Tällaista palautetta saatiin etenkin syyskuussa pidetyn jäsenkyselyn kautta.

River Golf Oy:n ja Nokia River Golf ry:n hallituksien yksimielisellä päätöksellä jatketaan laajennushankkeen valmistelua.

Esitellyn suunnitelman pohjalta laaditaan tarjouksiin perustuva kustannusarvio, sekä selvitetään eri rahoitusvaihtoehtoja.

Selvitystyötä varten on perustettu kaksi työryhmää. Hankkeen rahoitusvaihtoehtoja selvitellään River Golf Oy:n puheenjohtaja Erkki Rädyn johdolla ja rakentamisvaihtoehtoja kustannusarvioineen Nokia River Golf ry:n kenttätoimikunnan puheenjohtaja Pekka Palmusen johdolla.

Selvitykset tehdään talven aikana ja niiden pohjalta tehdään lopulliset päätökset rakentamisesta ja sen aikataulusta huhtikuun 2013 aikana.

River Golf Oy Nokia River Golf ry hallitus hallitus

Kategoriassa Uutiset