Audi Business Golfin finaalijoukkueet selvillä

Audi Business Golfin finaalijoukkueet selvillä

8 finaalijoukkuetta selvillä!

Audi Center Businessaamun jännittävät välieräpelit pelattiin maanantaina Estonian Golf & Country Clubilla. Pelin henki oli kaikille selvä, reikäpelivoitolla lunastetaan lippu PGA Catalunyaan ja häviöllä haetaan kahta jäljellä olevaa finaalipaikkaa Lucky Loserista. Uutena jännitysmomenttina tämän vuoden välieräpeleissä oli otteluparien arvonta, joka suoritettiin menomatkalla Tallink Superstarilla.

Paikallinen ”P. Pouta” oli ennustanut erittäin haasteellista keliä runsaineen sateineen. Yläkerran herra oli kuitenkin toista mieltä ja tarjosi pelaajille ennakko-odotuksiin nähden suorastaan erinomaisen pelisään. Kentän ollessa lisäksi erittäin hyvässä kunnossa pelilliset ansiot ja hermojen hallinta ratkaisivat tälläkin kertaa otteluparien voittajat. Otteluista suurin osa eteni tasaisissa merkeissä pitkälle takaysin puolelle. Yhteen matsiin tarvittiin täyden kierroksen jälkeen vielä jatkoreikäkin paremmuuden ratkaisemiseksi. Tässä ottelutulokset, missä voittajia ja jatkoonmenijöitä ovat ensin mainitut;

Mapos vs. ACM&Humina 4/3

Sto vs. Prestantia 3/1

Nordea vs. Vitrea 4/3

Salaatix vs. Audi Center Oulu 2/1

IT Voimala vs. Rotor 1/0

Samsung vs. Assure 2/1

Team TehoSPORT (Olvi) vs. rkl Pekka Meriläinen 4/3

Kukkola – Inlook vs. IF 19th hole 1/0

Riveriläiset olivat hyvin edustettuna 2 joukkeen voimin, jotka molemmat selvisivät myös jatkoon.

Ston joukkueessa pelasivat Jaakko Asp ja Ismo Nieminen. Samsungin peliparin muodostivat Pasi Rouhiainen ja Jaakko Huhti.

Onnittelut molemmille ja joukkueilla ja onnea Espanjan finaalipeleihin.

Kategoriassa Uutiset