Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitusten yhteiskokous 27.3.2020

Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitusten yhteiskokous 27.3.2020

 

Nokia River Golf Ry ja River Golf Oy hallitusten yhteiskokous 27.3.2020

Riverin molemmat hallitukset pitivät yhteiskokouksen koronapandemian vuoksi. Kokous järjestettiin etäkokouksena Teams-järjestelmän kautta.

Koronapandemian vaikutukset pelaamiseen ja Riverin talouteen. 

Kokouksessa keskusteltiin kolmesta eri skenaariosta, joihin vallitseva koronapandemia voi johtaa: 1. Pelikautta ei pelata lainkaan ja kentät suljetaan viranomaisten käskyllä, 2. Pelataan rajoitetusti 2h-ryhmissä ilman yritystapahtumia ja kilpailuita, 3. Pelataan rajoitetusti kesäkuun loppuun saakka ja siitä eteenpäin normaalisti. Kaikkiin edellä mainittuihin skenaarioihin oli rakennettu omat kassavirtalaskelmat, joiden pohjalta keskustelua käytiin. Todettiin, että seurataan tilannetta erittäin tarkasti ja että laskelmia tarkennetaan koko ajan tilanteen kehittyessä. 

Viestintä koronapandemian aikana.

Kokouksessa keskusteltiin paljon viestinnästä. Todettiin, että seurataan erittäin tarkasti niin viranomaisten kuin Suomen Golfliiton ohjeita pelaamiseen liittyen. Päätettiin, että kaikessa viestinnässä ja toiminnassa mennään vastuullisuus ja ihmisten terveys edellä.

Hallitusten kokoukset poikkeustilanteessa.

Sovittiin, että hallitukset kokoontuvat vallitsevan tilanteen johdosta nopeallakin aikataululla, jotta mahdollisiin tilanteen muutoksiin voidaan reagoida nopeasti ja tehokkaasti.

Kategoriassa NRG ry kokoustiedotteet