Hallitusten yhteiskokous 6.8.2018

Hallitusten yhteiskokous 6.8.2018

Nokia River Golf Ry
River Golf Oy

HALLITUSTEN YHTEISKOKOUS

 

Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitukset kokoontuivat 6.8.2018 yhtyeiskokoukseen.
Keskeiset kokouksessa käsitellyt asiat olivat seuraavat.

1. Toiminnanjohtajan katsaus

Jokaiseen kokoukseen kuuluvassa toiminnanjohtajan katsausksessa toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen läpikäy keskeiset talouteen liittyvät tunnusluvut ja ennusteet:

kassavirtaennuste ja toteutunut tilikauden tulos. Nyt läpikäytiin myös ennuste kuluvan tilikauden tuloksesta. Yhteenvetona voidaan todeta, että kuluva vuosi tullee olemaan taloudellisesti hyvin paljon vuoden 2017 kaltainen. Kenttäinvestoinnista johtuvat luottojen lyhennykset ja korot ovat kaikki maksettu ajallaan.

NRG Open 2018 hosted by Veikko Salli 14.-16.6.2018.

Onnistuimme tavoitteissamme:

1.Pro-Am – kilpailu täynnä. Tapahtumaan myytiin 53 lähtöä, kun tavoite oli 50 lähtöä.

2.Kilpailu. Kilpailu onnistui loistavasti ja mukana olivat miesten ja naisten huippupelaajat. Saimme erittäin paljon positiivista palautetta kilpailutapahtuman järjestämisestä, josta osoituksena mm. se, että meistä on juttu seuraavassa Golflehdessä asian tiimoilta.

3.Taloudellinen tulos tapahtumasta oli kaikkine tuloineen ja kuluineen +2.000€. Tähän laskelmaan oli laskettu mukaan 35 menetettyä vieraspelaajaa / päivä ajalta 12.-16.6.2018. Tavoitteemme oli tehdä tapahtumasta +-0€ tulos.

4. Markkinointiarvo. Uskomme, että tapahtuma toimi erinomaisena markkinointitapahtumana siitä, mihin Riverissä parhaimmillaan pystymme. Yhdessä. Tämä realisoituu jatkossa toivottavasti niin uusien jäsenien muodossa, vieraspelaajien saamisessa kentällemme ja erilaisten yritystapahtumien saamisessa kentällemme.

Pelaajamäärät ja jäsenet

Olemme pelikierroksissa heinäkuun loppuun mennessä 1250 kierrosta viime kautta edellä. Heinäkuun kuumuus verotti hieman pelikierroksia edelliseen vuoteen verrattuna, kun taas kevät oli selkeästi viime vuotta vilkkaampi kierrosmäärien suhteen.

Jäseniä meillä on nyt 1742 jäsentä. Alkeiskursseilla meillä on ollut tähän mennessä 142 kurssilaista, joista seuran jäseneksi on liittynyt yhteensä 95 henkilöä.

 

2.Riverin strategiaprosessi 2018-2013

Aloitamme Riverin uuden strategiaprosessin. Työn keskeisenä tavoitteena on luoda konkreettinen kuva siitä, mitä haluamme olla jatkossa ja millä keinoilla tavoitteemme saavutamme. Tässä työssä tulemme aktivoimaan koko upean yhteisömme. Toivommekin koko jäsenistöltä aktiivista osallistumista yhteisömme strategian valmisteluun. Tarkempi ohjeistus asiaan tulee erillisessä viestissä. Aikataulullinen tavoitteemme on esitellä uusi Riverin strategia 7.12.2018.

Toiminnanjohtaja alusti syksyn 2018 strategiaprosessia:

  • Toimintaympäristön kuvaus
  • SWOT
  • Kenttäinvestointien priorisointi
  • Strategiaprosessin kulku ja juoksutus
  • Strategiaseminaari 28.-30.9.20189

 

Päätettiin, että Riverin Strategiaprosessi käynnistetään toiminnanjohtajan ehdotuksen mukaisesti. Jokainen toimikunta kokoontuu ennen 15.9.2018 ja lähettää toiminnanjohtajalle koonnin työn tuloksista. Jäsenistön ajatusten kuulemiseksi lähetettiin ohjeet viikolla 32. Näistä saatavia ajatuksia tullaan käyttämään hallituksen työssä kohti uutta strategiaa.

Muistattehan, että olemme erittäin halukkaita kuulemaan palautetta ja ajatuksianne kaikesta toimintamme liittyvästä. Ottakaa siis rohkeasti hihasta kiinni, niin jutellaan.

 

Mahtavaa golfkauden jatkoa, Kimmo

Kategoriassa NRG ry kokoustiedotteet