Hallituksen kokous 27.8.2018

Hallituksen kokous 27.8.2018

Nokia River Golf Ry

HALLITUKSEN KOKOUS 

Nokia River Golf Ry:n hallitus kokoontui 27.8.2018 kokoukseen. Keskeiset kokouksessa käsitellyt

asiat olivat seuraavat.

1.Toiminnanjohtajan katsaus

Tällä kertaa toiminnanjohtaja Kimmo Siraisen katsaus keskittyä kahteen asiaan. Pelaaja Ensin – kyselyn tuloksiin ja Siraisen tutustumismatkaan Ruotsin Göteborgissa sijaitsevaan Hills Golfiin, jossa pelattiin Eurooppa Tourin osakilpailu.

Pelaaja Ensin – kysely.

Jäsenistö

Suomen Golfliiton tarjoamaan Pelaaja Ensin – kyselyyn vastataan jäsenistön osalta kolmessa osassa – 1/3 osa vastaa toukokuussa, 1/3 heinäkuussa ja 1/3 syyskuussa. Näin ollen kesän aikana läpikäydään koko jäsenistö. Meillä on kaudella 2017 Suomen toiseksi tyytyväisin jäsenistö  verrattuna koko Suomeen. Suunta on ollut tällä kaudella oikea. Koko vuoden lähettiläspistemäärä on yhden pykälän korkeampi kuin viime vuonna samaan aikaan ja lisäksi eri toiminnan osa-alueiden pistemäärät ovat yllä olevan kuvan mukaisesti nousseet. Jäsenistö on siis ollut erittäin tyytyväinen toimintaamme. Haluamme kuitenkin jatkuvasti kehittää toimintaamme siten, että tyytyväisyys vain kasvaisi.

Autattehan meitä tässä olemalla aktiivisia jatkossakin Pelaaja Ensin – kyselyyn vastaamisessa. Myös kaikki muu palaute on enemmän kuin tervetullutta! Meidän yhteisö.

Vieraspelaajat

 Sama positiivinen kehitys on jatkunut myös vieraspelaajien arvioissa yhteisöstämme. Vastaaminen tapahtuu siten, että jokaiselle vieraspelaajalle lähtee kierroksen jälkeen kyselyn linkki sähköpostiin. Kuten yllä olevasta kuvasta voidaan todeta, ovat vieraspelaajat toimintaamme 6 pykälää tyytyväisempiä kuin viime vuonna samaan aikaan.

Teemme perusteellisemman analyysin kyselyn tuloksista jäsenistön syyskuun kyselyn jälkeen ja julkaisemme analyysin keskeiset asiat uudessa tiedotteessa.

Toiminnanjohtajan matka Ruotsiin 12.-17.8.2018

 Toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen teki benchmarkkausmatkan Ruotsiin. Kyseessä oli tutustumismatka Hills Golf Clubille, jossa pelattiin ko. ajankohtana Eurooppa Tourin osakilpailu Nordea Masters. Matka koostui tutustumisesta seuraaviin asioihin:

  • Eurooppa Tourin kisaorganisaation toimintaan
  • Hills Golfin kentänhoito ja erityisesti kentän virittäminen huippukisaan
  • Juniori – ja valmennustoiminnan kehittäminen
  • Hills Golf kenttäyhteisönä.

Matka oli erittäin antoisa ja opettavainen. Paikan päällä oppii ja mahdollisesti joitakin matkalta tarttuneita ideoita nähdään jatkossa Riverissäkin!

2.Riverin Strategia-prosessi

 Hallitus jatkoi keskustelua strategiaprosessista. Tulemme syksyn aikana valitsemaan yhteisöllemme arvot, jotka tulevat toimimaan toimintamme perusjalkoina.

Toivomme edelleen, että jäsenistö olisi erittäin aktiivinen tuomaan esille omia ajatuksiaan siitä, millainen Riverin tulisi olla jatkossa. Paikka ajatuksille löytyy klubirakennuksen kabinetin seinältä! Kaikki ajatukset ovat tervetulleita ja vain yhdessä tekemällä saadaan isoja asioita aikaan.

3.Muuta

 Seuran 30-vuotisjuhla Ikaalisten Kylpylässä 7.12.2018. Hallitus keskusteli joulukuun juhlasta. Toivomme yhteiseen tapahtumaamme erittäin runsasta osanottoa. Lisätietoa löytyy seuran kotisivuilta!

Oikein mahtavaa golfkauden jatkoa kaikille! Pelikautta on vielä runsaasti jäljellä!

Hallituksen puolesta, Kimmo Sirainen, toiminnanjohtaja.

Kategoriassa NRG ry kokoustiedotteet