Superjunnujen ja Edustusjunioreiden talviharjoittelu on julkaistu

Superjunnujen ja Edustusjunioreiden talviharjoittelu on julkaistu

Superjunnujen ja Edustusjunioreiden talven harjoittelukokonaisuus on nyt julkaistu ja tiedot niistä on päivitetty junioreiden nettisivuille sekä infottu myClubin kautta kaikille jo toiminnassa mukana oleville.

Olemme saaneet opetustoimintaamme mukaan vahvan liikunta-alan osaajan, Teron. Tero Kokkonen tulee uutena golfopettajana vahvistamaan opetus- ja ohjaustiimiä. Kokkonen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja valmistunut Suomen PGA:n golfopettajakoulutuksesta taso 4/5 joulukuussa 2019. Kokkonen toimii tällä hetkellä liikunnanopettajana Kalevan lukiossa. Hän on pitää myös golfliiton koulutuksia (mm. Draivia Kouluun -opettajakoulutukset, välkkärikoulutukset ja demotunteja eri luokka-asteille).

”Haluan tuoda positiivisen opettamisen mallin Nokia River Golfiin, jossa oppilas / asiakas on aina keskiössä. Tarkoitus on luoda mahdollisimman paljon onnistumisen elämyksiä ja hyvää fiilistä, mitä golf voi tarjota. Opetuksessa ja ohjaustilanteissa pyrin olemaan aina mahdollisimman paljon läsnä ja auttaa näin pelaajaa aina parempiin suorituksiin.”, Kokkonen kuvailee. Golfin harjoittelussa Kokkonen laittaa musiikit taustalle päälle ja leikkimieliset kisailut käyntiin, jotka hän näkee yhtenä tapana motivoida harjoittelija onnistuneisiin suorituksiin.

Teron vahvistaessa tiimiä ja ottaessaan junioreiden valmennuksesta vetovastuun yhdessä Golf Pro Juhan ja Karin sekä ohjaajien kanssa, Veera ei tule jatkamaan opetus- ja valmennuskoordinaattorin tehtävissä. Veeran kuitenkin löytää edelleen Emmin aisaparina Lasten Klubin touhuista.

”Tero on loistava henkilö vastaamaan yhdessä muun tiimin kanssa junioreiden kokonaisvaltaisesta harjoittelussa Riverissä. Hän on aivan loisto tyyppi, kenen positiivinen asenne ja tekemisen meininki tarttuu aivan varmasti ihan jokaiseen. Hän on liikunta-alan rautainen ammattilainen ja uskon, että hän tuo osaamisellaan hyvää vahvistusta junioreiden valmennustiimiin. Toivotan kaikille junioreille tsemppiä harjoitteluun ja nähdään Riverissä!”

Tutustu tarkemmin talven 2020-2021 Superjunnujen harjoitteluun täältä ja Edustusjunioreiden harjoitteluun täältä.

Kategoriassa Juniori- ja kilpagolftoimikunta