laatuseuraLogo

Your Move Golfleiri 13-17-vuotiaille nuorille

Suomen Golfliitto järjestää osana Your Move Suurtapahtumaa golfleirin 13-17-vuotiaille nuorille 27-29.5. Your Move on Suomen suurin liikuntatapahtuma vuonna 2011 ja siten ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokemaan paitsi laadukas golfleiri, myös megaluokan spektaakkeli. Leirin lajiosuudet toteutetaan Golf Talmassa, muilta osin Olympiastadionin ympäristö Helsingissä on viikonlopun ohjelman tapahtumapaikkana.

Your Move golfleiri on avoin kaikille nuorille pelitaidoista riippumatta. Nyt jo pelaavilla junnuilla onkin loistava mahdollisuus ottaa lajin aloittamisesta innostuneita kavereita mukaan ja lähteä yhdessä leirille! Sisällöt leirillä rakentuvat huomioiden jokaisen nuoren oman taitotason.

Leiri alkaa perjantaina 27.5. klo 16. Perjantaina ohjelmassa on leiriläisiin tutustumista sekä puistogolfin pelaamista. Lauantaiaamuna bussit suuntaavat Helsingistä kohden Golf Talmaa, jossa luvassa on golfin täyteinen päivä. Leirin aikana treenataan PGA pro:iden johdolla monipuolisilla golfrasteilla sekä käydään pelaamassa. Illalla ohjelmassa on kaikkien Sport-viikonloppuun osallistuvien yhteinen kisadisco, jossa esiintyvät Don Johnson Big Band sekä Jare ja VilleGalle.

Sunnuntaina leiri jatkuu aamulla Talmassa, jolloin jatketaan monipuolisten pienryhmätreenien parissa. Päivän aikana golfohjelmaa on neljään saakka iltapäivällä, jolloin on leirin yhteisen osan päätös. Tämän jälkeen halukkailla on loistava mahdollisuus tutustua päätapahtuma-alueeseen ja siellä mukana oleviin lajeihin, sekä muuhun iltaohjelmaan kuten Cheekin konserttiin.

Leirin hinta on 80€, sisältäen golfleirin ohjelman, välineet viikonlopuksi niille joilla ei ole omia mailoja, kuljetukset Helsingistä Talmaan ja takaisin, sisäänpääsy tapahtuma-alueelle pe-su, 4 ruokailua (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas), vakuutus leirin ajaksi, Your Move-tuote sekä huippuesiintyjien tähdittämät konsertit iltaisin.

Majoitusta tarvitseville leiriläisille on tarjolla edullisia majoituspaketteja Scandic Continentalissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 5.5. mennessä (majoitukset 27.4.): www.yourmove.fi

Lämpimästi tervetuloa Your Moveen!

Aurinkoisin terveisin,

Kristiina Lassila

Your Move vastaava

Kategoriassa Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*