laatuseuraLogo

NRG MID-pelaajien kausi käynnistymässä

MID-pelaajia muistutetaan, että ensimmäinen MID-kilpailupäivä on 25.5. ja siihen voi ilmoittautua / varata peliajan viikkoa ennen netissä tai soittamalla klubille. MID-kisailijoilla on siis koko päivä aikaa pelata kilpailukierros. Kierroksen jälkeen kortit palautetaan klubille asianmukaisesti täytettynä. Ennen ensimmäistä kilpailukierrosta maksetaan MID-kausimaksu 30eur toimistolle.

Seura tarjoaa Riverin MID- pelaajille (naiset ja miehet) erinomaisen vaatetarjouksen. Käyttäkää tilaisuus hyväksi ja tunnustakaa väriä.

-Alberto Cooler 3x Dry-housut 1 kpl ja 1kpl Alberto Coolmax-paita yht. 139,00eur (ovh. 178,80eur)

tai

-Alberto Cooler 3x Dry-housut 1 kpl ja 2 kpl Alberto Coolmax-paita yht. 174,00eur (ovh. 228,80eur)

MID-pelaajia pyydetään vielä varmistamaan, että sähköpostitiedot ovat oikeat caddiemasterien kirjanpidossa. Näin pelaajat tulevat jatkossa saamaan ajankohtaista asiaa Riverin MID- toiminnasta. Ja niitä, jotka eivät ole vielä ilmoittaneet lainkaan sähköpostiosoitetta, niin ilmoittakaa se toimistolle, kiitos.

Muuta ajankohtaista: Valtakunnan Mid Tour alkaa 21.-22.5.2011 Rönnäs Golfissa. Sinne voi ilmoittautua www.midtour.fi sivustolla. Pirkanmaan Mid Tour alkaa vastaavasti 11.6.2011 Pirkkalassa.

Seuramme MID- sivujen uusi ilme on työn alla. Se, että jotain näkyvää saadaan sivustolle, vaatii vielä hetken. Mutta siellä tulee näkymään mm. ranking- tilanteet, osakilpailujen tulokset yms.

Terveisin,

Vesa Karonen MID-toimikunnan puheenjohtaja (joka meinaa ostaa siniset housut valkoisella vyöllä ja siihen oranssin paidan!)

Kategoriassa Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*