laatuseuraLogo

Kiitokset Jussi Avellanille

River Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Koiviola ja toiminnanjohtaja Erkki Mommo kiittivät Jussi Avellania pitkäaikaisesta hallitustyöskentelystä niin oy:n kuin seuran hallituksissa.

Jussin golfura käynnistyi vuonna 1989 golfopettajamme Juha Pentikäisen ohjauksessa Tammer-Golfissa. Heti kenttämme perustamisen jälkeen Jussi siirtyi Riverin jäseneksi.

Seuran kapteenina ja hallituksen jäsenenä Jussi on toiminut vuodesta 1992 vuoteen 2007 saakka. Samaan ajanjaksoon sisältyi myös River Golf Oy:n hallituksen jäsenyys, mikä päättyi 26.4.2011 pidetyssä yhtiökokouksessa. Jussi on toiminut niin ikään kenttätoimikunnan puheenjohtajana seuran alkuvuosina.

”Paljon tehtiin talkoita alkuvuosina. Monenlaisia projekteja oli vireillä. Yksi näistä mikä mieleen muistuu oli, kun kaivoimme kaikki väyläsadettimet ylös porukalla kun ne oli rakentajan toimesta huonosti asennettu. Se oli kovaa työtä”, muistelee Jussi.

”Paljon on tapahtunut parinkymmenen vuoden aikana golfyhteisössämme. Varsinkin alkuvuodet olivat taloudellisesti vaikeita. Kovalla työllä ja yhteishengellä vaikeudet on voitettu. Tietynlainen menestystarinahan tämä on”, Jussi mainitsee.

”Yksi palkinto saatiin heti tämän kauden alkuun, kun seuramme valittiin Suomen Golfliiton toimesta vuoden golfseuraksi. Se on tunnustus siitä, että olemme tehneet asioita oikein ja pitkäjänteisesti”, toteaa Jussi.

Tasoituksella 6,6 pelaavan Jussin tapaamme lähes päivittäin Riverin viheriöillä.

Mukavia ja nautinnollisia pelihetkiä Jussille.

Erkki Mommo

Kuvassa Jussi Avellan (kesk.), River Golf Oy:n puheenjohtaja Kari Koiviola (vas.) ja seuran toiminnanjohtaja Erkki Mommo.

Kategoriassa Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*