laatuseuraLogo

NRG SENIOREIDEN TOIMINTASUUNNITELMA 2012

SENIORIEN TOIMINTASUUNNITELMA 2012

Toimikunnan tehtävät ja tavoitteet Toimii seniorien ja seuran sekä Suomen Golf Seniorien välisenä yhdyssiteenä, kehittää seniorigolfia kilpa- ja kuntourheiluna sekä tukee seniorien koulutus- ja valmennustoimintaa.

Kausikilpailu 2012 Maanantaisin toukokuun puolelta syyskuulle ajoittuu seniorien pb-kausikilpailu, heinäkuussa kahden viikon tauko. Kilpaillaan tasapuolisesti molemmilla kentillä. Omat kilpailusarjat naisille N50 ja miehille M55 ja M70. Osakilpailuissa palkitaan parhaat naiset (6 parasta/kisa) ja miehet (10 parasta M55/kisa ja 6 parasta M70/kisa) sijoituspisteillä. Neljän (4) parhaan kevät- ja syys- kauden yhteenlasketuista pisteistä muodostuu pelaajan kausitulos ja syyskauden päättyessä palkitaan eniten pisteitä keränneet. Kaikissa sarjoissa kirjataan myös src-kausitulokset. Kilpailu- maksu 6 € välikahvilla. Kausikisaan kuuluu neljä yhteislähtökisaa hintaan 10 €. sisältäen välikahvit ja keittolounaan.

Kannustetaan jäseniä osallistumaan seniorikilpailuihin Kauden alussa ja lopussa on erimuotoisia yhteislähtöjä, jotka eivät vaikuta tasoituksiin. Osallistutaan seuran järjestämiin avoimiin kilpailuihin. Jatketaan MID-SEN joukkuesarjaa johon yhdessä uudistetaan/päivitetään kilpailun säännöt. Seurojen Open-seniorikilpailut, Pirkanmaan seniorimestaruuskilpailut Tampereella ja NRG:n mestaruuskilpailut.

Seuraottelu Neliseuraottelu NRG-TG-LGV-GPi tänä vuonna NRG:n River kentällä.

Suomen Golfseniorit ry:n (SGS) valtakunnalliset kilpailut Liitteestä ”Suomen Golfseniorit ry:n (SGS) toimintasuunnitelma 2012” löytyy kaikki viralliset SGS:n järjestämät kansalliset seniorikilpailut kuten Finnish Senior Tour (FST)(M/N), Senior Haastajatour M55, M65 ja M70 ja Senior Aluetour (M/N) ja SM-kilpailut (M/N).

Matkat Huhti-toukokuussa kahden pelipäivän matkaa Balttiaan. Heinäkuussa suunnitteilla yhden yön pelimatka kahdelle kotimaiselle golfkentälle. Elokuussa päivän pelimatka jollekin kotimaiselle kentälle, ehkä yhdessä klubitoimikunnan kanssa.

Koulutus Talvikaudella osallistutaan talvihallin tarjoamiin palveluihin omatoimisesti ja myös yhdessä pron kanssa järjestettyihin valmennustilaisuuksiin ja myös ”Goflfaamo”-tilassa. Keväällä ja kesällä järjestetään yhdessä pro:n johdolla yhteistä harjoittelua ja valmennusta.

Muuta Osallistutaan valvonta- ja startteritoimintaan Suuremmissa kilpailuissa seniorit avustavat forecaddie ym. tehtävissä. Osallistutaan aktiivisesti kentän talkoo- ym. kunnostustöihin Kannustetaan jäseniä käyttämään SGS:n sopimuskenttiä.

Nokia River Golf Ry:n Seniorit 07.12.2011/ senioritoimikunta.

Kategoriassa Toimikunnat: Senioritoimikunnan uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*